kermis affiche 2017

In het weekend van 22 tem 25 september is er in Aartrijke de 19e kermiseditie georganiseerd door Aartrijke Leeft. Met vuurwerk, receptie, optredens, kindernamiddag, beddenkoers, rommelmarkt, kermisworp, straatanimatie en seniorennamiddag.

Ontdek het allemaal op deze website. Zie hier onze affiche voor dit jaar :

Two Lights Down

Rockband Two Lights Down is de laatste naam die we toevoegen aan onze affiche dit jaar. Deze jonge, frisse band omschrijft zich als volgt :

5 kerels uit West- en Oost Vlaanderen die wekelijks samen komen om vooral eigen muziek te spelen. Vanuit jams, teksten of rifkes ontstaan dan onze toegankelijke songs die variëren van snelle rock naar rustige akoestische deuntjes. Inspiratie komt vanuit allerlei gevoelens die iedereen wel eens beleeft. Dit doen we  bij voorkeur elektrisch, maar akoestisch kan ook. In ons assortiment van nummers hebben we Clash, waar we alles geven! Rough Road is ons allereerste nummer met een duidelijke boodschap: Don’t mess with us! In The Wolf That’s Chasing Me, laten we je beleven hoe je beter je schuld bekent en in No-Nonsense maken we duidelijk dat de wereld soms op niks slaat.  Ons doel: ons publiek laten meegenieten vol enthousiasme !

Two Lights Down kan u aan het werk zien – volledig gratis – op zaterdag 23 september omstreeks 19u30 in de feestzaal van het cultureel centrum Jonkhove.

Be There !

Legendarische Beddenkoers komt terug

Na veel speculatie kunnen we met enige fierheid melden dat we onze hilarische Beddenkoers terug van stal halen en dit voor een 3e editie.

Na het overdonderde succes van 2012 (thema ziekenhuis) & 2013 (thema de flodders) hebben we dit jaar als thema : marginaal

Als het maar lekker fout is.

Voor de mensen die niet precies meer weten wat het allemaal inhoud, hier nog even een opfrissing. De beddenkoers is een leuke wedstrijd met ziekenhuisbedden. Verschillende ploegen racen tegen elkaar van aan de dorpsmolen (kerk) tot aan het Fornuisje. Elke ploeg bestaat uit 4 personen. 3 mensen duwen het ziekenhuisbed op wielen voort en 1 persoon bevind zich op het bed.

Onderweg bevinden zich een 4à5 tal leuke proeven waaraan de kandidaten onderworpen zullen worden. Een race tegen de tijd, want enkel de snelste kan maar de winnaar zijn. Check deze website voor leuke momenten uit de vorige 2 edities in ons rijk gevuld fotoarchief.

Samen met de jongens en meisjes van het KLJ Aartrijke slaan we de handen in elkaar om op zaterdag 23 september vanaf 14u00 opnieuw spektakel,gekke proeven & hilarische taferelen te brengen “ip de platse” van onze gemeente.

Er zal een rijk gevulde prijzenpot zijn voor o.a. : de winnaars, de mooist verklede en de origineelste naam.

Inschrijven kost 20€ per ploeg, daarvan krijg je al 8 drankbonnen voor terug. Hoe inschrijven en de nodige info bekomen ? Eén adres :

beddenkoers2017@gmail.com

Seniorennamiddag met Rudy Jones

In de feestzaal van café ’t Oud Gemeentehuis is er op maandag 25 september terug de jaarlijkse Seniorennamiddag. Met de trouwe ingrediënten : gratis koffie, boterkoeken en tombola EN natuurlijk een leuke gezellig en muzikale namiddag.

Dit jaar komt niemand minder dan Rudy Jones er een toffe namiddag van maken.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf Augustus, hou onze site in het oog.

Bollaert & Friends with Geena Lisa

Bollaert & Friends op 19e Aartrijke Leeft kermis. Filip Bollaert komt voor een 3e keer naar Aartrijke. Na de doortocht met Isabelle A. & The Expendables & Abba4U, komt Filip met z’n eigen band MOJO naar cc Jonkhove op vrijdag 22 september 2017. EN … hij komt niet alleen. Hij brengt een special guest mee. Een bekende veelzijdige zangeres.

Niemand minder dan : GEENA LISA


Optreden start om 21u30 en is volledig gratis.

Duplicate op 19e kermis

In het weekend van 22 t.e.m. 25 september vieren we de 19e kermiseditie van Vzw Aartrijke Leeft. Na de succesvolle doorgang van Edje Ska & Guy Swinnen vorig jaar, kiezen we ook dit jaar terug voor zekerheid en blijven we op onze stek in het Cultureel Centrum Jonkhove in Aartrijke.

De eerste naam op onze affiche is die van DE partyband bij uitstek DUPLICATE :

Na hun succesvolle doortocht in The Voice van Vlaanderen, waarin ze onder de vleugels van Axelle Red de finale bereikten, staan de tweelingbroers Koen en Jo er helemaal met hun liveband. Verwacht een sneltrein van hits, originele mashups van nieuwe en oudere nummers, die in medley vorm voorbij razen.Een optreden van DUPLICATE is het best te vergelijken met een live DJ act, waarbij er gemakkelijk 70 nummers passeren.

Van Dance en Pop tot Disco, House, Electro, HipHop en een knipoog naar Rock, DUPLICATE bewees zijn kwaliteiten eerder al op podia zoals Genk On Stage, New Year’s Bang, Student Take Off, etc. 

DUPLICATE – zaterdag 23 september 2017 omstreeks 21u30, cc Jonkhove 

Toegang volledig gratis

Gezocht m/v


Vzw Aartrijke Leeft zet zich sedert 1999 in om van onze dorpskermis elk jaar een uniek gebeuren te maken. In de loop der jaren is ons team van vrijwilligers enorm veranderd en geslonken. Daarom zijn wij op zoek naar enkele gemotiveerde bestuursleden m/v om het voortbestaan van Toontjes- en de september kermis te kunnen garanderen.

Ben jij iemand met leuke creatieve ideeën, lig je goed in teamverband en heb je een beetje vrije tijd ’s avonds om samen met ons van gedachten te wisselen tijdens onze bestuursvergaderingen, stel je dan nu kandidaat :

Mail ons je naam en contactgegevens door via :

info@aartrijkeleeft.be

Van links naar rechts op de foto :

Bjorn Garmyn, Patricia Vandekerckhove, Stefaan De Roo, Tom Neyens, Fangio Vierstraete, Jurgen Vanryckeghem, Ivan Ingelbrecht, Stephanie Schoonvaere, Jan Forrier & Lee Ingelbrecht

Alvast van harte dank en … tot kermis !!!