Aartrijke Leeft overhandigd cheque

86e3ccda-5b7f-11e4-8218-1cde72568fc6_originalVzw Aartrijke Leeft organiseerde tijdens het kermisweekend in Aartrijke een motorrit i.s.m. de Harley Owners Group, waarvan de opbrengst integraal wordt geschonken aan het Centrum voor Ambulante Revalidatie ‘t Veld in Aartrijke. Met meer dan 160 motorrijders was de rit een groot succes. Donderdagavond werd in CAR ‘t Veld de cheque overhandigd. Het bedrag werd door Aartrijke Leeft mooi afgerond naar 1.000 euro. Bij deze wensen wij ook nog eens o.a. Dave & Mollo van harte te bedanken voor hun inzet om dit tot een groot succes te brengen.

Klik op de foto om enkele sfeerbeelden te zien.

Halloween Dorp 31 oktober 2014

Ook wij zijn terug te vinden op de 10e editie van het Halloween dorp in een verkeersvrij Aartrijke centrum. Iedereen is welkom aan onze stand voor een frisse pint, of een warm drankje. Halloween Night 2014 valt dit jaar op een vrijdagavond. Met dit jaar terug het spookbos, doorlopende animatie en optredens.

HalloweenHalloween dorp is een organisatie van de Gezinsbond in Aartrijke. Voor alle info :

www.gezinsbondaartrijke.be

 

Motorrit HOG – Aartrijke kermis

Dat de motorrit een grandioos succes was, weet ondertussen iedereen. Dat bewijzen ook de foto’s van deze tocht. Klik op de foto om de reportage te starten :

_D4S1536Onder het motto “moet er nog schepkreem zijn” : deze foto’s, met dank aan              Evelyne Vergote

IMG_9619kopieEn hier nog enkele sfeerfoto’s van de seniorennamiddag 2014 :

DSC02641

Vekba – school met een hart

Dit jaar kreeg de kindernamiddag wel een heel speciale betekenis. In samenwerking met het Rode kruis en de Vekba school werd gezocht naar 100 nieuwe bloeddonoren. Het werden er maar liefst 107. Op kermis zaterdag werd de slotshow gevierd van dit uniek project. Foto’s van deze viering kan je bekijken door op onderstaande foto te klikken.

school met een hart

Ondertussen zijn ook de winnaars bekend van onze wedstrijden : Winnaars van onze affichewedstrijd zijn : Maria Wambeke uit de Noordstraat, Magda Lievens uit de Ossebilkstraat & Nicole Beernaert uit de Wilgen.

0001

Winnaars van onze kleurwedstrijd zijn : Nanou Maertens (4j), Aline Ryngaert (6j) & Jasmijn De Grande (7j). Proficiat aan alle winnaars. De prijzen zijn ondertussen overhandigd aan de gelukkigen.

kleur 2014 001

Kermis 2014 – de foto’s

Het zit er al weer op, deze 16e kermiseditie van Aartrijke Leeft. Dat jullie massaal aanwezig waren kan je zien op de foto’s gemaakt door onze huisfotograaf : Henk Rogiers. 1000X dank aan allen die er bij waren en tot volgend jaar.

Klik op de foto om de reportage te zien :

Vrijdag 26 September

_D4S0925

Zaterdag 27 September

_D4S1425

Zondag 28 September

_D4S1528

Met speciale dank aan Henk Rogiers voor deze prachtige beelden.

Henk Rogiers

Team Aartrijke Leeft

Team Vzw Aartrijke Leeft stelt voor : 16e Aartrijke Leeft kermis

Groepsfoto 2014Van L naar R staand :

Fangio Vierstraete, Bjorn Garmyn, Ivan Ingelbrecht, Tom Neyens, Patricia Vandekerckhove, Jurgen Vanryckeghem, Lee Ingelbrecht & voorzitter Wim Vancoillie

Van L naar R zittend :

Hans Demol, Chris Decock, Hans Decock & Stefaan De Roo

Ontbreken op de foto :

Sofie Decloedt, Koen Galleyn & Kevin Genouw