17e Rommelmarkt in Aartrijke

Op zondag 27 september a.s. is er terug de jaarlijkse rommelmarkt in het centrum van Aartrijke en dit naar aanleiding van Aartrijke Leeft kermis. Ook voor deze 17e editie blijven de prijzen ongewijzigd. 1€ per lopende meter bij vooraf inschrijving en 2€ de dag zelf, indien er nog plaats is. Voor alle info & inschrijvingen kan je terecht op volgend nummer :

0477/ 05. 74. 44. (bij Anna & Ivan)

_D4S1707

Aartrijke Leeft kermis 2015

Op 25-26-27 & 28 september is het weer zover !!!

Aartrijke Leeft kermis, editie 17 ondertussen. Ook dit jaar komen de trouwe ingrediënten terug zoals onze rommelmarkt, een 2e kermisavondmarkt, seniorennamiddag, vuurwerk en natuurlijk enkele sublieme optredens. Net zoals vorig jaar kan je ons terugvinden op de parking van de Vekba school aan De Wilgen.

We hebben o.a.  dit voor jullie in petto :

BELPOPULAIRE : Vrijdagavond 25 september, vanaf 21u30

0001 - kopie

0001 (5)THE CROWD : Zaterdagavond 26 september vanaf 19u30

0001

The Crowd is een uniek fenomeen in het Belgische rockcircuit. De groep werd opgericht in 1987 en is in al die jaren uitgegroeid tot de Belgische coverband bij uitstek. The Crowd rondt dan ook in 2015 de kaap van de 900 optredens. Vier dit mee tijdens de spetterende “The Crowd’s 900 Candles Tour 2015″ !

Zij brengen u 2 uur stomende covers op originele wijze: pompende ambiance gaande van classic-rock uit de sixties en seventies tot Stu-Bru van vorige week. Hun stevige, geloofwaardige sound en act maken hen gegeerd op alle bedrijfsfeesten en festivals.

Deze no-nonsense rockers worden vaak bestempeld als een van de beste covergroepen van België, en dat ze inderdaad tot de absolute top behoren bewijzen ze, concert na concert na concert…

CU2PLAY : Zaterdag 26 september vanaf 22u00

banner-CU2PLAY

CU2PLAY is DE TRIBUTE band bij uitstek. Het ijzersterke repertoire van Coldplay & U2 in 1 concert. Twee uur het beste van ‘s werelds grootste bands. Kom en beleef het live op de parking van de Vekba school aan De Wilgen.

Gezocht

In het weekend van 25 september 2015 organiseren wij voor de 17e keer Aartrijke Leeft kermis. Als het weer een beetje meezit zal dit opnieuw een top editie zijn. Vuurwerk, enkele optredens, avondmarkt, rommelmarkt, …. Het zijn maar enkele van de activiteiten die we voor jullie voorzien. Omdat dit natuurlijk veel werk met zich meebrengt zoeken wij daarom enkele gemotiveerde medewerkers die zich willen inzetten achter de schermen van dit kermis gebeuren.

SeptemberlogoHeb jij verantwoordelijkheidszin en organisatietalent, dan zijn wij op zoek naar jou. Heb je zin om enkele uren mee te helpen achter de schermen, laat het ons dan zo vlug mogelijk weten via : info@aartrijkeleeft.be

Stuur ons jouw naam en telefoonnummer door. Evenals wanneer je kan helpen : Vrijdag 25 september – Zaterdag 26 september – of het ganse weekend.

Alvast van harte bedankt en tot Aartrijke Leeft kermis !!!

Geslaagde 6e editie Toontjes Kermesse

Het weer zat ons dit jaar echt niet mee, maar dat kon de pret echt niet drukken. In de verwarmde sporthal van Jonkhove kwamen voor het 3e jaar op een rij meer dan 300 mensen samen om van het varkentje aan het spit te smullen. Iedereen zag en proefde dat het goed was. Afwezigen hadden echt ongelijk. En dat bewijzen ook de foto’s die onze huisfotograaf Henk Rogiers uit Zedelgem maakte. Klik op de foto om de reportage te zien.

_D4S7145Aan iedereen die erbij was : van harte bedankt om het slechte weer te trotseren. Ook een woordje van dank aan onze traiteur Tom voor de vele uren werk aan het varkentje. En natuurlijk aan al onze sponsors die het mogelijk maakten dit jaar om er terug een prachtig feest van de maken.

Henk RogiersEn tot slot dank aan Henk Rogiers voor de prachtige foto’s en wie weet : misschien tot volgend jaar. Tot Toontjes kermesse !!!

Kermis 2014 – de foto’s

Het zit er al weer op, deze 16e kermiseditie van Aartrijke Leeft. Dat jullie massaal aanwezig waren kan je zien op de foto’s gemaakt door onze huisfotograaf : Henk Rogiers. 1000X dank aan allen die er bij waren en tot volgend jaar.

Klik op de foto om de reportage te zien :

Vrijdag 26 September

_D4S0925

Zaterdag 27 September

_D4S1425

Zondag 28 September

_D4S1528