Wedstrijden

Zoals je al kon zien hebben we dit jaar ook terug 2 wedstrijden in onze krant. Voor de allerkleinsten is er de kleurwedstrijd en voor de volwassenen de affichewedstrijd.

Kleur de tekening uit onze gazet, vul het strookje in, en deponeer ze in de Hendrik Baekelandlaan 43. Wie weet win jij een prachtig prijzenpakket. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de kermisworp op zondagmiddag.

Om een (ander) prijzenpakket te winnen hang je de affiche uit (achterzijde van ons gazetje), vul het strookje in en deponeer het in de brievenbus, in de Hendrik Baekelandlaan 43 te Aartrijke. Wij komen persoonlijk controleren of de affiche er hangt. Winnaars worden bekendgemaakt op zondag 28 september tijdens de kermis.

0001

Korte berichten

Enkele korte kermis berichten :

Logo

– Het muzikaal vuurwerk vind dit jaar plaats in de Engelstraat ter hoogte van huisnummer 22, niet ver van bakkerij De Muer.

– Optreden ABBA4U vind plaats op de parking van de Vekba school

– De kindernamiddag vind plaats in de turnzaal van de Vekba school. Ingang is gratis. Die namiddag wordt de slotshow gevierd van : School met een hart. De kinderen worden de komende dagen voldoende geïnformeerd door de school. Inschrijven is wel noodzakelijk. Drankje en versnapering worden voorzien voor elk kindje. Show loopt van 15.00h tot 17.00h, ingang via de Schoolstraat.

– Er zijn nog plaatsen over op de avondmarkt van zaterdag 27 september. ALLE plaatselijke handelaars, verenigingen, middenstanders, jeugdbewegingen en ALLE andere marktkramers zijn van harte welkom op deze éérste kermis avondmarkt in Aartrijke. Voor alle info : 0496/ 40. 59. 60. (Wim Vancoillie)

– Kermisworp vind plaats op de parking van de Vekba school, omstreeks 12.15h op zondagmiddag.

– Inschrijven voor de Rommelmarkt kan nog altijd op het nummer : 0477/ 057. 444.

– Kaarten voor de Seniorennamiddag zijn enkel te verkrijgen bij Wim Vancoillie of in café ‘t Oud Gemeentehuis. Let wel : inschrijven is NIET meer mogelijk. Enkel wie een inkomkaart heeft, wordt toegelaten. Inkomprijs blijft ook dit jaar 4 euro per persoon.

RKV_SMEH

 

Team Aartrijke Leeft

Team Vzw Aartrijke Leeft stelt voor : 16e Aartrijke Leeft kermis

Groepsfoto 2014Van L naar R staand :

Fangio Vierstraete, Bjorn Garmyn, Ivan Ingelbrecht, Tom Neyens, Patricia Vandekerckhove, Jurgen Vanryckeghem, Lee Ingelbrecht & voorzitter Wim Vancoillie

Van L naar R zittend :

Hans Demol, Chris Decock, Hans Decock & Stefaan De Roo

Ontbreken op de foto :

Sofie Decloedt, Koen Galleyn & Kevin Genouw

 

5e Toontjes kermis – de foto’s

 Aan iedereen die erbij was, van harte bedankt. Het was een top editie van Toontjes kermis. Een massale opkomst voor zowel de dieren zegening alsook voor het varkentje aan het spit. Dank ook aan iedereen die ervoor gezorgd heeft dat dit een prachtige dag werd.

Klik op een foto om enkele sfeerbeelden te zien.

DSC01794

Klik op de foto hierboven voor de fotoreeks genomen door Aartrijke Leeft

DSC01797

Klik op de foto hierboven voor de fotoreeks van huisfotograaf Henk Rogiers

Henk Rogiers