Prachtig kermisweekend

Het zit er alweer op. De 17e editie van onze Aartrijke Leeft kermis. Aan iedereen die erbij was een dikke merci, de afwezigen hadden ongelijk. De weergoden waren ons zeer goedgezind dit jaar, en dat kan je merken aan de fotoreportage gemaakt door onze huisfotograaf Henk Rogiers. Klik op de foto om de reportages te bekijken. 

Vrijdag 25 september :

_D819193

Zaterdag 26 september :

_D819452

Zondag 27 september :

_D819662

Maandag 28 september :

DSC00335

Speciale dank aan Henk Rogiers uit Zedelgem voor deze mooie foto’s.

Henk Rogiers

De Aartrijke Leeft gazet 2015

Hij is er : de Aartrijke Leeft gazet editie 2015. Boordevol met leuke foto’s, spelletjes, kleur- en affichewedstrijd, vele kermis weetjes en natuurlijk al onze sponsors. Want zonder deze mensen is er geen kermis. Daarom dikke merci al al deze mensen.

 Wil jij volgend jaar met jou advertentie ook in onze gazet staan ?

Mail ons : info@aartrijkeleeft.be

Download hier de digitale versie : Webgazet

0001

Met speciale dank aan Lee voor het tot stand komen van deze krant.

Aartrijke Leeft kermis 2015

Op 25-26-27 & 28 september is het weer zover !!!

Aartrijke Leeft kermis, editie 17 ondertussen. Ook dit jaar komen de trouwe ingrediënten terug zoals onze rommelmarkt, een 2e kermisavondmarkt, seniorennamiddag, vuurwerk en natuurlijk enkele sublieme optredens. Net zoals vorig jaar kan je ons terugvinden op de parking van de Vekba school aan De Wilgen.

We hebben o.a.  dit voor jullie in petto :

BELPOPULAIRE : Vrijdagavond 25 september, vanaf 21u30

0001 - kopie

0001 (5)THE CROWD : Zaterdagavond 26 september vanaf 19u30

0001

The Crowd is een uniek fenomeen in het Belgische rockcircuit. De groep werd opgericht in 1987 en is in al die jaren uitgegroeid tot de Belgische coverband bij uitstek. The Crowd rondt dan ook in 2015 de kaap van de 900 optredens. Vier dit mee tijdens de spetterende “The Crowd’s 900 Candles Tour 2015” !

Zij brengen u 2 uur stomende covers op originele wijze: pompende ambiance gaande van classic-rock uit de sixties en seventies tot Stu-Bru van vorige week. Hun stevige, geloofwaardige sound en act maken hen gegeerd op alle bedrijfsfeesten en festivals.

Deze no-nonsense rockers worden vaak bestempeld als een van de beste covergroepen van België, en dat ze inderdaad tot de absolute top behoren bewijzen ze, concert na concert na concert…

CU2PLAY : Zaterdag 26 september vanaf 22u00

banner-CU2PLAY

CU2PLAY is DE TRIBUTE band bij uitstek. Het ijzersterke repertoire van Coldplay & U2 in 1 concert. Twee uur het beste van ’s werelds grootste bands. Kom en beleef het live op de parking van de Vekba school aan De Wilgen.

Geslaagde 6e editie Toontjes Kermesse

Het weer zat ons dit jaar echt niet mee, maar dat kon de pret echt niet drukken. In de verwarmde sporthal van Jonkhove kwamen voor het 3e jaar op een rij meer dan 300 mensen samen om van het varkentje aan het spit te smullen. Iedereen zag en proefde dat het goed was. Afwezigen hadden echt ongelijk. En dat bewijzen ook de foto’s die onze huisfotograaf Henk Rogiers uit Zedelgem maakte. Klik op de foto om de reportage te zien.

_D4S7145Aan iedereen die erbij was : van harte bedankt om het slechte weer te trotseren. Ook een woordje van dank aan onze traiteur Tom voor de vele uren werk aan het varkentje. En natuurlijk aan al onze sponsors die het mogelijk maakten dit jaar om er terug een prachtig feest van de maken.

Henk RogiersEn tot slot dank aan Henk Rogiers voor de prachtige foto’s en wie weet : misschien tot volgend jaar. Tot Toontjes kermesse !!!