Super geslaagde Toontjes kermesse

Toontjes kermesse was weer een super editie. Al reeds voor de 6e keer gingen we samen tafelen en genieten van het overheerlijke varkentje aan ’t spit.

Om alles nog eens te herbeleven : klik op de foto om een dag vol herinneringen terug te beleven. Met dank aan Henk Rogiers voor de prachtige reportage

Ook willen wij al onze sponsors van dit evenement nogmaals van harte bedanken. Ook iedereen die erbij was dikke merci, de afwezigen hadden ongelijk. Ook gaat onze dank uit naar alle vrijwillige medewerkers, Marnix & Freddy van het kinderkankerfonds & de mensen van het Parochiaal team Aartrijke.

Gelukkig & Gezond 2018

In naam van het ganse team van Vzw Aartrijke Leeft een fantastisch, gelukkig, gezond en spetterend 2018 gewenst. Ook dikke merci aan al onze sponsors, talrijke medewerkers, onze partners en familie en natuurlijk …. jullie trouwe bezoekers van onze evenementen.

Dank je wel en tot Toontjes kermesse

Fijne feestdagen

In naam van het ganse bestuur van Vzw Aartrijke Leeft fijne feestdagen gewenst

Dank aan iedereen die het afgelopen jaar maar iets betekende voor ons :

Onze bestuursleden, onze partners en familieleden, onze sponsors, onze medewerkers en natuurlijk jullie …. onze bezoekers aan onze evenementen.

Dank je wel

Op naar 2018 waarin we onze 20e Septemberkermis vieren !!!

Gezocht m/v


Vzw Aartrijke Leeft zet zich sedert 1999 in om van onze dorpskermis elk jaar een uniek gebeuren te maken. In de loop der jaren is ons team van vrijwilligers enorm veranderd en geslonken. Daarom zijn wij op zoek naar enkele gemotiveerde bestuursleden m/v om het voortbestaan van Toontjes- en de september kermis te kunnen garanderen.

Ben jij iemand met leuke creatieve ideeën, lig je goed in teamverband en heb je een beetje vrije tijd ’s avonds om samen met ons van gedachten te wisselen tijdens onze bestuursvergaderingen, stel je dan nu kandidaat :

Mail ons je naam en contactgegevens door via :

info@aartrijkeleeft.be

Van links naar rechts op de foto :

Bjorn Garmyn, Patricia Vandekerckhove, Stefaan De Roo, Tom Neyens, Fangio Vierstraete, Jurgen Vanryckeghem, Ivan Ingelbrecht, Stephanie Schoonvaere, Jan Forrier & Lee Ingelbrecht

Alvast van harte dank en … tot kermis !!!

Toontjes kermesse 2018

Toontjes kermesse komt terug !

Op zondag 21 Januari 2018 viert vzw Aartrijke Leeft de 9e editie van dit gebeuren in cc Jonkhove in Aartrijke. Voor de 6x op een rij gaan we samen lekker genieten van het overheerlijke varkentje aan het spit.

Kleine verandering dit jaar is dat we geen offergaveveiling meer doen maar een tombola. De opbrengst hiervan gaat integraal naar Marnix Vermeulen & Freddy Denys beiden vrijwillige medewerkers aan het kinderkankerfonds binnen het UZ Gent.

Met de opbrengst die we niet cash geven maar in natura, gaan we speelgoed en andere cadeautjes kopen die Marnix & Freddy gaan uitdelen op hun maandelijks bezoek aan de erg zieke kinderen in dit ziekenhuis in Gent. Prijs per lotje 1€

Kaarten Toontjes kermesse zondag 21 Januari 2018 vanaf nu te koop bij alle bestuursleden van Aartrijke Leeft en bij : Café ’t Oud Gemeentehuis, Frituur Friturama, Café De Zwaan, Fietsen Fangio, Café Gemeentehuis, De Kiosk, Café Marc & Nidia & Bakkerij De Muer.
Lijst bestuursleden vind je in het menu hierboven

Meer info & reservatie : 0474/ 414. 424 of 0473/ 621. 797.

Toontjes kermesse kwam tot stand danzij deze sponsors :

Voor de laatste nieuwtjes volg ons ook op Facebook :

https://www.facebook.com/Aartrijke-Leeft

Sfeerfoto’s van vorige editie vind je hier : (klik op de foto om de reportage te zien)

Fantastisch kermisweekend

Helaas, het zit er weer op : de 19e editie van Aartrijke Leeft kermis. De weergoden waren ons supergoed gezind dit jaar en dat kan je ook zien aan de foto’s. Bij deze dank ik alle mensen die op een of andere manier hebben meegeholpen aan het slagen van deze editie. Dank ook aan al onze sponsors, medewerkers, onze partners, het team van Aartrijke Leeft en U beste sympathisant en trouwe bezoeker(s) van onze kermis.

Ook een welgemeende dank aan onze huisfotograaf Henk Rogiers voor deze prachtige fotoreportage : klik op de foto om alles te bekijken

Dank je wel en tot volgend jaar : op naar onze 20e verjaardag !!!

 

Vrijdag 22 september 2017

Zaterdag 23 september 2017

Zondag 24 september 2017

Maandag 25 september 2017 (Seniorennamiddag)

Vuurwerk Aartrijke kermis

Er is terug vuurwerk in ons dorp ter gelegenheid van de 19e Aartrijke Leeft kermis op vrijdag 22 september omstreeks 21u00. Dit gaat door aan de chirolokalen in de Aartrijksestraat. Dit zal ook gedeeltelijk te zien zijn aan de feestzaal.

Hou rekening met uw huisdieren.