Geslaagde 6e editie Toontjes Kermesse

Het weer zat ons dit jaar echt niet mee, maar dat kon de pret echt niet drukken. In de verwarmde sporthal van Jonkhove kwamen voor het 3e jaar op een rij meer dan 300 mensen samen om van het varkentje aan het spit te smullen. Iedereen zag en proefde dat het goed was. Afwezigen hadden echt ongelijk. En dat bewijzen ook de foto’s die onze huisfotograaf Henk Rogiers uit Zedelgem maakte. Klik op de foto om de reportage te zien.

_D4S7145Aan iedereen die erbij was : van harte bedankt om het slechte weer te trotseren. Ook een woordje van dank aan onze traiteur Tom voor de vele uren werk aan het varkentje. En natuurlijk aan al onze sponsors die het mogelijk maakten dit jaar om er terug een prachtig feest van de maken.

Henk RogiersEn tot slot dank aan Henk Rogiers voor de prachtige foto’s en wie weet : misschien tot volgend jaar. Tot Toontjes kermesse !!!

Toontjes kermis 2015

Op zondag 18 januari 2015 was het weer zover. Een nieuwe Toontjes kermis in Aartrijke. Ook op deze 6e editie viert vzw Aartrijke Leeft weer feest en dit terug met een overheerlijk Varkentje aan ‘t spit met groenten, aangepaste sausen en warme kroketten.

Toontje kermis 2015

Toontje 2015 - sponsors

 

Aartrijke Leeft overhandigd cheque

Vzw Aartrijke Leeft organiseerde tijdens het kermisweekend in Aartrijke een motorrit i.s.m. de Harley Owners Group, waarvan de opbrengst integraal wordt geschonken aan het Centrum voor Ambulante Revalidatie ‘t Veld in Aartrijke. Met meer dan 160 motorrijders was de rit een groot succes. Donderdagavond werd in CAR ‘t Veld de cheque overhandigd. Het bedrag werd door Aartrijke Leeft mooi afgerond naar 1.000 euro. Bij deze wensen wij ook nog eens o.a. Dave & Mollo van harte te bedanken voor hun inzet om dit tot een groot succes te brengen.

Klik hier om enkele sfeerbeelden te zien.

Vekba – school met een hart

Dit jaar kreeg de kindernamiddag wel een heel speciale betekenis. In samenwerking met het Rode kruis en de Vekba school werd gezocht naar 100 nieuwe bloeddonoren. Het werden er maar liefst 107. Op kermis zaterdag werd de slotshow gevierd van dit uniek project. Foto’s van deze viering kan je bekijken door op onderstaande foto te klikken.

school met een hart

Ondertussen zijn ook de winnaars bekend van onze wedstrijden : Winnaars van onze affichewedstrijd zijn : Maria Wambeke uit de Noordstraat, Magda Lievens uit de Ossebilkstraat & Nicole Beernaert uit de Wilgen.

0001

Winnaars van onze kleurwedstrijd zijn : Nanou Maertens (4j), Aline Ryngaert (6j) & Jasmijn De Grande (7j). Proficiat aan alle winnaars. De prijzen zijn ondertussen overhandigd aan de gelukkigen.

kleur 2014 001

Kermis 2014 – de foto’s

Het zit er al weer op, deze 16e kermiseditie van Aartrijke Leeft. Dat jullie massaal aanwezig waren kan je zien op de foto’s gemaakt door onze huisfotograaf : Henk Rogiers. 1000X dank aan allen die er bij waren en tot volgend jaar.

Klik op de foto om de reportage te zien :

Vrijdag 26 September

_D4S0925

Zaterdag 27 September

_D4S1425

Zondag 28 September

_D4S1528