De Achterkrant

Op algemeen verzoek publiceren we ook hier nogmaals de foto die werd genomen tijdens de receptie van Toontjes kermesse. Heel wat mensen hadden deze nog niet gezien. Dank aan Henk Rogiers die deze prachtige foto maakte.

_D4S7970

Geslaagde Toontjes kermesse

Het zit erop : de 7e editie van Toontjes kermesse. Vele mensen kwamen naar de Eucharistieviering op deze koude, maar droge zondag ter ere van Sint-Antonius. Tijdens deze misviering konden naar aloude traditie terug offergaven worden aangebracht. Veel mensen brachten dan ook iets mee om te veilen voor het goede doel.

_D4S7809

Na de misviering werden, zoals elk jaar, alle huisdieren gezegend en kregen de baasjes een leuke attentie mee naar huis. Het enige en echte Toontjes kermesse spaarpotje.

_D4S7839

Vzw Aartrijke Leeft sloot Toontjes kermesse in stijl af. Met een 350-tal mensen kwamen we afgelopen zondag 17 januari voor de 4e keer op een rij samen om te smullen van het overheerlijke varkentje aan ’t spit. Onze traiteur Tom, trotseerde de vrieskou en maakte voor ons terug een heerlijke maaltijd klaar.

_D4S7910

Tijdens de receptie zorgde veilingmeester Luc Neyens voor de vlotte verkoop van de offergaven.

_D4S7933

Daarna was het tijd om aan tafel te gaan in de bomvolle nieuwe feestzaal van het gemeenschapscentrum Jonkhove.

_D4S7991

Na de maaltijd werd de opbrengst van de veiling officieel overhandigd een Johan Dever van Vzw CAR ’t Veld in Aartrijke. De totale opbrengst van zo’n 360€ zal worden besteed aan materiële behoeften voor kansarme gezinnen.

_D4S8078

Voor wie alles nog eens rustig wil bekijken, kan dit door op onderstaande foto te klikken. Deze fotoreportage werd gemaakt door onze huisfotograaf Henk Rogiers uit Zedelgem. Onze oprechte dank voor de mooie herinnering aan Toontjes kermesse 2016

Henk Rogiers

Prachtig kermisweekend

Het zit er alweer op. De 17e editie van onze Aartrijke Leeft kermis. Aan iedereen die erbij was een dikke merci, de afwezigen hadden ongelijk. De weergoden waren ons zeer goedgezind dit jaar, en dat kan je merken aan de fotoreportage gemaakt door onze huisfotograaf Henk Rogiers. Klik op de foto om de reportages te bekijken. 

Vrijdag 25 september :

_D819193

Zaterdag 26 september :

_D819452

Zondag 27 september :

_D819662

Maandag 28 september :

DSC00335

Speciale dank aan Henk Rogiers uit Zedelgem voor deze mooie foto’s.

Henk Rogiers

Aartrijke Leeft kermis 2015

Op 25-26-27 & 28 september is het weer zover !!!

Aartrijke Leeft kermis, editie 17 ondertussen. Ook dit jaar komen de trouwe ingrediënten terug zoals onze rommelmarkt, een 2e kermisavondmarkt, seniorennamiddag, vuurwerk en natuurlijk enkele sublieme optredens. Net zoals vorig jaar kan je ons terugvinden op de parking van de Vekba school aan De Wilgen.

We hebben o.a.  dit voor jullie in petto :

BELPOPULAIRE : Vrijdagavond 25 september, vanaf 21u30

0001 - kopie

0001 (5)THE CROWD : Zaterdagavond 26 september vanaf 19u30

0001

The Crowd is een uniek fenomeen in het Belgische rockcircuit. De groep werd opgericht in 1987 en is in al die jaren uitgegroeid tot de Belgische coverband bij uitstek. The Crowd rondt dan ook in 2015 de kaap van de 900 optredens. Vier dit mee tijdens de spetterende “The Crowd’s 900 Candles Tour 2015” !

Zij brengen u 2 uur stomende covers op originele wijze: pompende ambiance gaande van classic-rock uit de sixties en seventies tot Stu-Bru van vorige week. Hun stevige, geloofwaardige sound en act maken hen gegeerd op alle bedrijfsfeesten en festivals.

Deze no-nonsense rockers worden vaak bestempeld als een van de beste covergroepen van België, en dat ze inderdaad tot de absolute top behoren bewijzen ze, concert na concert na concert…

CU2PLAY : Zaterdag 26 september vanaf 22u00

banner-CU2PLAY

CU2PLAY is DE TRIBUTE band bij uitstek. Het ijzersterke repertoire van Coldplay & U2 in 1 concert. Twee uur het beste van ’s werelds grootste bands. Kom en beleef het live op de parking van de Vekba school aan De Wilgen.