Johan praat met...

Bram &
Joy

Jeugdhuis Twen


Wat is jouw vroegste herinnering ?
Joy :Dat ik verlopen liep in Disneyland Parijs. Gelukkig waren er 2 zwarte vrouwen die me opvingen. Ze spraken Frans, maar voor mij was dit Abracadabra, een onbegrijpelijke taal. Ik was nog een kleuter, 3 hoogstens 4 jaar oud. Ik vreesde toen dat ze mij zouden meenemen naar Afrika.

Wat is jouw vroegste herinnering aan Aartrijke Leeft ?
Joy: De kinderanimatie op zaterdagnamiddag in de sporthal van Jonkhove en enkele avondstoeten opkermisvrijdag. Vooral het spelen met vuur meen ik mij te onthouden.

Bram: De koers met de ziekenhuisbedden. De balen stroo als zachte hindernissen.

Welke levende persoon bewonder je het meest ?
Joy: Levende persoon ? Moeilijke vraag, ik heb niet meteen een idool. Ik hoor wel graag muziek. Goeie bands zoals The Beatles en Arctic Monkeys.

Bram: Ik luister graag naar Axl Rose van Guns N' Roses.

Beide: Waarom focussen we ons nu op muziek ?

Wat is het gelukkigste moment in jullie leven ?
Joy: Duizend en een dingen. Zeker en vast het leven met Maxim. Dit komt zeker in de buurt. Ieder
moment zonder zorgen is een gelukkig moment. Dankjewel Maxim.

Bram: Ook Maxim. Lach Het verlaten van de middelbare school. Daar te lang blijven hangen, veel te lang feitelijk en dan wordt het tijd dat je, voldaan, tevreden en gelukkig, de schoolpoort achter je toetrekt.

Wat is je grootste angst ?
Joy: Slangen maken me bang. Zonder reden heb ik voor slangen een panische angst. Toch goed dat er in Aartrijke geen reptielen de straat oversteken.

Bram: Injecties. Op tv kan ik geen spuiten zien geven, laat staan in de realiteit. En, schrik niet, schrik heb ik ook om later dronkaard te worden. Stel je voor, een leven met alleen maar mateloos drinken. Nee, dat wil ik niet beleven.

© Aartrijke Leeft 2020   -  Webdesign: illegalgraphics.be