Featured

20 jaar Aartrijke kermis

Helaas is onze 20e verjaardag letterlijk in het water gevallen. Wat een jubileum editie moest worden, is er eentje geworden in echte tragedie. Hopelijk zijn alle regenputten nu voldoende gevuld. Toch probeerde onze fotograaf Henk Rogiers tussen de druppels enkele mooie foto’s te nemen. Klik op de foto om de reportage te zien :

Vrijdag 21 September :

Zaterdag 22 September :

Zondag 23 September :

Hij is er – de Aartrijke Leeft gazet 2018

Ook voor onze 20e verjaardag hebben wij terug een bomvolle Aartrijke Leeft gazet in elkaar geknutseld met tal van weetjes, foto’s en sponsors. Onze collega Lee is na een maand in afzondering er terug in geslaagd om een prachtige krant bij elkaar te pennen en te puzzelen. Het resultaat mag terug gezien zijn.

De Aartrijke Leeft gazet, binnenkort in de brievenbus van alle Aartrijkenaren. Ben u niet van ons dorp ? Geen nood, er zullen in de nabije deelgemeenten overal krantjes verkrijgbaar zijn. Liever digitaal ? Klik hieronder op het voorblad en ontdek de krant meteen.

Vuurwerk op 21 September

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar terug spectaculair vuurwerk. Ook dit jaar gaat dit evenement door op de terreinen aan de chiro lokalen in de Aartrijksestraat. Het vuurwerk zal gedeeltelijk te zien zijn vanaf CC Jonkhove.

Start vuurwerk omstreeks 21u00

Hou aub rekening met uw huisdier(en), deze kunnen bang reageren op dit lawaai.