Top animatie tijdens 20e rommelmarkt

Zondag 23 september : rommelmarkt in Aartrijke dorp. Inschrijven kan vanaf midden Juli op het nummer : 0477/ 05. 74. 44. (bij Ivan & Anna). 

Jaarlijkse traditie tijdens de rommelmarkt is de straatanimatie. Ook dit jaar hebben we terug enkele toppers voor jullie in petto : o.a. Kartje Kilo met op en top Live Radio op Zondag 23 September vanaf 14u00 tijdens de jaarlijkse rommelmarkt in Aartrijke.

Eén van de toppers onder de straatanimatie komt ook naar 20 jaar Aartrijke Leeft kermis. Op zondag 23 September vanaf 14u in het centrum van Aartrijke :
DIE VERDAMMTE SPIELEREI – Gekker kan niet, dit moet je gezien hebben.

20e kermis met De Toâpe Geraapte

Natuurlijk mocht ook op onze 20e kermis een Live optreden niet ontbreken. Na de passage van o.a. Edje Ska & The Pilchards, Bollaert & Friens & Duplicate hebben we dit jaar terug een fantastische Live Coverband voor jullie klaarstaan :

De Toâpe Geraapte

De Toâpe Geraapte op vrijdag 21 september in feestzaal Jonkhove (Aartrijksestraat 9, Aartrijke) omstreeks 22u00. Toegang is volledig gratis

http://www.toapegeraapte.be/

Seniorennamiddag met Frank Valentino

Ook op onze 20e kermis editie dit jaar hebben we terug een Seniorennamiddag voorzien. Dit jaar hebben we gekozen voor een artiest die in de ‘Tien om te Zien’ periode heel populair was en bovendien in Groot-Zedelgem woont.

Dit jaar komt namelijk : Frank Valentino

Seniorennamiddag, maandag 24 September in de feestzaal van café ’t Oud Gemeentehuis (Brugsestraat 23 – Aartrijke). Kaarten aan 5€ te koop vanaf begin Juli. 

https://www.frankvalentino.com/

Gezocht m/v


Vzw Aartrijke Leeft zet zich sedert 1999 in om van onze dorpskermis elk jaar een uniek gebeuren te maken. In de loop der jaren is ons team van vrijwilligers enorm veranderd en geslonken. Daarom zijn wij op zoek naar enkele gemotiveerde bestuursleden m/v om het voortbestaan van Toontjes- en de september kermis te kunnen garanderen.

Ben jij iemand met leuke creatieve ideeën, lig je goed in teamverband en heb je een beetje vrije tijd ’s avonds om samen met ons van gedachten te wisselen tijdens onze bestuursvergaderingen, stel je dan nu kandidaat :

Mail ons je naam en contactgegevens door via :

info@aartrijkeleeft.be

Van links naar rechts op de foto :

Jurgen Vanryckeghrm, Bjorn Garmyn, Tom Neyens, Ivan Ingelbrecht, Lee Ingelbrecht, Jan Forrier, Patricia Vandekerckhove, Stefaan De Roo, Stephanie Schoonvaere, Amber Loose & Fangio Vierstraete.

Johan Lingier ontbreekt op de foto

Alvast van harte dank en … tot kermis !!!

Super geslaagde Toontjes kermesse

Toontjes kermesse was weer een super editie. Al reeds voor de 6e keer gingen we samen tafelen en genieten van het overheerlijke varkentje aan ’t spit.

Om alles nog eens te herbeleven : klik op de foto om een dag vol herinneringen terug te beleven. Met dank aan Henk Rogiers voor de prachtige reportage

Ook willen wij al onze sponsors van dit evenement nogmaals van harte bedanken. Ook iedereen die erbij was dikke merci, de afwezigen hadden ongelijk. Ook gaat onze dank uit naar alle vrijwillige medewerkers, Marnix & Freddy van het kinderkankerfonds & de mensen van het Parochiaal team Aartrijke.