Foto- reiswedstrijd

Aartrijke Leeft stunt !!!

Voor onze 20e verjaardag organiseren wij een unieke fotowedstrijd. Het concept is heel simpel. Ondertussen kreeg gans Aartrijke deze affiche in de brievenbus  :

Neem deze mee naar jou vakantiebestemming, hang ze op, zorg dat deze affiche duidelijk in beeld komt (al dan niet met jezelf erbij) en neem er een leuke foto van.

Stuur ze naar : info@aartrijkeleeft.be

Of post ze op onze facebookpagina : https://www.facebook.com/Aartrijke-Leeft

Maak kans op enkele mooie prijzen.

Veel succes en ….. prettige vakantie, tot Aartrijke Leeft kermis

Deze actie loopt van 01 Juli t.e.m. 31 Augustus 2018

 

P.S. : voor de mensen die geen affiche kregen of mensen buiten Aartrijke die willen meedoen met deze wedstrijd : er zullen affiches verkrijgbaar zijn bij onze lokale handelaars. Je kan ze gratis afhalen bij Jan & Saskia in café ’t Oud Gemeentehuis en in krantewinkel “ip de platse” in Aartrijke. Voor mensen van buiten onze gemeente die willen meedoen met deze wedstrijd. Er zijn ook affiche’s te verkrijgen in het gemeentehuis te Zedelgem.

Voor mensen die geen internet of Smartphone hebben is er ook een wedstrijd. Knip het onderste strookje af, vul je naam en adres in, hang de affiche aan uw raam en deponeer het strookje in de brievenbus van café Oud Gemeentehuis (Brugsestraat 23).

Wil je alle foto’s zien klik op de affiche hier boven