Legendarische Beddenkoers komt terug

Na veel speculatie kunnen we met enige fierheid melden dat we onze hilarische Beddenkoers terug van stal halen en dit voor een 3e editie.

Na het overdonderde succes van 2012 (thema ziekenhuis) & 2013 (thema de flodders) hebben we dit jaar als thema : marginaal

Als het maar lekker fout is.

Voor de mensen die niet precies meer weten wat het allemaal inhoud, hier nog even een opfrissing. De beddenkoers is een leuke wedstrijd met ziekenhuisbedden. Verschillende ploegen racen tegen elkaar van aan de dorpsmolen (kerk) tot aan het Fornuisje. Elke ploeg bestaat uit 4 personen. 3 mensen duwen het ziekenhuisbed op wielen voort en 1 persoon bevind zich op het bed.

Onderweg bevinden zich een 4à5 tal leuke proeven waaraan de kandidaten onderworpen zullen worden. Een race tegen de tijd, want enkel de snelste kan maar de winnaar zijn. Check deze website voor leuke momenten uit de vorige 2 edities in ons rijk gevuld fotoarchief.

 

Samen met de jongens en meisjes van het KLJ Aartrijke slaan we de handen in elkaar om op zaterdag 23 september vanaf 14u00 opnieuw spektakel,gekke proeven & hilarische taferelen te brengen “ip de platse” van onze gemeente.

Er zal een rijk gevulde prijzenpot zijn voor o.a. : de winnaars, de mooist verklede en de origineelste naam.

Inschrijven kost 20€ per ploeg, daarvan krijg je al 8 drankbonnen voor terug. Hoe inschrijven en de nodige info bekomen ? Eén adres :

beddenkoers2017@gmail.com